Vandenbussche vol lof: ''De fans zullen zeker van hem houden''

0
Vandenbussche vol lof: ''De fans zullen zeker van hem houden''

Bas Dost gaat de komende tijd proberen om Club Brugge van de broodnodige goals te voorzien. In België kent men de scoringsdrift van de oud-spits van SC Heerenveen nog niet zo goed, maar volgens Brian Vandenbussche zal dat niet lang duren.

"Bas zal hier sowieso slagen", reageert Vandenbussche in Het Laatste Nieuws. De 39-jarige Belg speelde als doelman bij SC Heerenveen twee seizoenen samen met Dost. "Hij toont inzet, hij jaagt, hij loopt achter iedere bal én hij scoort nog eens goals ook: de fans zullen zeker van hem houden. Dit kan nauwelijks misgaan."

"Voor zijn man komen is zijn specialiteit: scoren op lage of hoge voorzetten doet-ie aan de lopende band", legt Vandenbussche uit. De drievoudig Belgische international twijfelt er niet aan dat Dost in Brugge goed zal aarden. "Zeker, het is een sympathieke gast. Een échte winnaar ook. Op training ging het er soms héél hard aan toe. Hij gaat altijd door in de duels."

"Naast het veld kan je er echt niets op zeggen - Bas is een goeie kerel. Club heeft écht een heel goeie, beredeneerde transfer gedaan", besluit Vandenbussche.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!