Verbeek bouwt tweede huis in Dalfsen: ''Weer wat te doen''

0
Verbeek bouwt tweede huis in Dalfsen: ''Weer wat te doen''

Bij gebrek aan een uitdaging op trainersgebied en een onwelwillende gemeente, is Gertjan Verbeek begonnen aan de bouw van een tweede huis in Dalfsen. "Ik heb hier een stuk grond bijgekocht, waar ik eigenlijk een schuur wilde bouwen", vertelt Verbeek bij Omrop Fryslân.

"Maar dat mocht niet van de gemeente, dus nu bouw ik er maar een tweede huis." Het is tekenend voor de 58-jarige oud-speler en -trainer van SC Heerenveen, die er niet van houdt om stil te zitten. "Ik ben een bouwer. Ik krijg graag de tijd bij een club om dat te doen. Daarom zijn de periodes bij FC Twente en Feyenoord zo slecht bevallen."

"Daar stond veel druk op de organisatie om meteen te presteren, dat is niet mijn stijl van werken", aldus Verbeek, die openstaat voor een uitdaging bij een nieuwe club. "Aan de ene kant gaat het hartstikke goed omdat ik kan doen wat ik leuk vind. Maar ik vind trainen ook leuk, en het feit dat ik aan het bouwen ben zegt al dat ik niet op het trainingsveld sta. Dat is de andere kant van het verhaal."

Verbeek wil graag nog een paar jaar aan de slag in de voetballerij - en het liefste ergens in een bestuursfunctie. "Ik ben nu 58 jaar en ik ben geen Dick Advocaat", verduidelijkt Verbeek. "Ik sta niet meer voor de groep als ik 70 ben. Dan is het mooi geweest."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›