Ejuke imponeert niet bij CSKA: ''Als ik daarmee zou spelen...''

2
Ejuke imponeert niet bij CSKA: ''Als ik daarmee zou spelen...''

Feyenoord speelde donderdagavond doelpuntloos gelijk tegen CSKA Moskou. Ronald de Boer vindt dat de Rotterdammers een compliment verdienen met het gelijke spel tegen de koploper van Rusland. Voormalig SC Heerenveen-speler Chidera Ejuke wist weinig indruk te maken.

"Wat Feyenoord verdedigend liet zien met tien man, dat was een compliment waard. Als tijgers verdedigd", zo begint De Boer bij FOX Sports. "Maar ik moet zeggen: CSKA... Lijstaanvoerder van Rusland: dan verwacht je meer. Hoe dramatisch..."

Ook Kenneth Perez vond CSKA Moskou tegenvallen. "Feyenoord heeft het echt heel goed gedaan. Die Ejuke (vorig seizoen uitkomend voor SC Heerenveen, red.): die was dramatisch, zeg... Als ik daarmee zou spelen, zou ik helemaal lijp worden." Ejuke werd tien minuten voor tijd dan ook gewisseld.

Door het gelijkspel stijgt Feyenoord naar de tweede plek in Groep K van de Europa League. In dezelfde poule won Dinamo Zagreb namelijk met 0-3 van het Oostenrijkse Wolfsberger AC. Dinamo Zagreb is koploper met acht punten uit vier duels. Feyenoord volgt op drie punten achterstand. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Nov 2020 om 22:12
    Ik heb het laatste half uur gezien. Maar Ejuke werd ook niet echt goed gebruikt had ik het idee. Daarnaast was de rest van CSKA ook niet best.
  • 26 Nov 2020 om 21:22
    Ik heb de eerste 20 minuten gezien en het leek bijna alsof niemand de bal naar Ejuke wou spelen. Dat is heel zonde en ik weet niet of Rusland voor hem persoonlijk een hele goede keus is sportief gezien
zaterdag 23 januari 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›