Uth diep in problemen met 'tandeloos' Schalke: ''Kan wel huilen''

0
Uth diep in problemen met 'tandeloos' Schalke: ''Kan wel huilen''

Lange tijd leek het erop dat Mark Uth misschien deze zomer Schalke 04 zou gaan verruilen voor FC Köln, maar de voormalige SC Heerenveen-spits staat nog altijd in Gelsenkirchen onder contract. Ongetwijfeld tot zijn grote frustratie, want Schalke verkeert in een diepe crisis.

Met slechts drie punten uit acht duels staan de Königsblauen stijf onderaan in de Bundesliga. Afgelopen weekend was VfL Wolfsburg met 0-2 te sterk. "Ik ben zo teleurgesteld en boos op dit moment, ik zou zo de kleedkamer in kunnen gaan en gaan huilen", liet de hevig teleurgestelde Uth na afloop van het duel weten bij het Duitse Sky Sport.

"Het is zo triest om hier keer op keer te staan en zulke tandeloos voetbal te spelen. Elke keer komen we een stap tekort. We komen niet eens in de duels, komen niet eens in de buurt van een gele kaart. Ik heb geen idee hoe we op deze manier wedstrijden gaan winnen. We spelen allemaal erg slecht voetbal", besluit Uth, die als spits tot nu toe twee keer wist te scoren in zes Bundesligaduels.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 17 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›