Lammers: ''Ik hoop dat ik snel basisspeler word bij Atalanta''

0
Lammers: ''Ik hoop dat ik snel basisspeler word bij Atalanta''

Sam Lammers heeft het goed naar zijn zin bij Atalanta. De spits, die in de zomer overkwam van PSV, wil snel zijn volgende doel verwezenlijken: basisspeler worden bij de Italiaanse club.

"Ik zit hier nu twee maanden en ik moet zeggen dat ik me thuis voel. Hier spelen is heel anders dan in Nederland", aldus Lammers in Tuttosport. "In mijn eerste weken was het doel mijn conditie te verbeteren en via video's een idee te krijgen wat er op het veld moest gebeuren. Dat is voor mij iets heel anders. Ik probeer me zo goed mogelijk aan te passen aan de trainingsmethode van Gian Piero Gasperini."

"Ik kan zeggen dat dat voorlopig geen enkel probleem is." De oud-speler van SC Heerenveen scoorde als invaller tot nog toe twee keer. "Het is altijd mooi om te scoren. Ik hoop dat ik snel een basisspeler word, maar we hebben bij Atalanta zeer goede spelers", zo gaat de aanvaller verder.

Over twee weken wacht voor Atalanta het belangrijke treffen met Ajax in de Champions League. "Het is realistisch om te veronderstellen dat de wedstrijd tegen Ajax zeer belangrijk zal zijn. Het zijn onze directe concurrenten. Maar alle duels zijn cruciaal. We zijn goede gestart en zijn in de race voor de volgende fase."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›