''Is Hahn dan een hele verbetering ten opzichte van Marsman?''

0
''Is Hahn dan een hele verbetering ten opzichte van Marsman?''

Martijn Krabbendam denkt niet dat Feyenoord de transfermarkt opgaat na de blessure van Justin Bijlow. De doelman kan dit kalenderjaar niet meer in actie komen en hierdoor is Nick Marsman de komende periode eerste keeper.

"Hij heeft regelmatig last van blessures. En dat is natuurlijk wel een probleem voor Feyenoord. Ze zitten niet heel breed met de keepers. Ze hebben ze wel, maar ze hadden het liefst nog een kwalitatief betere keeper erbij gehad”, zo begint Krabbendam bij Voetbalpraat van FOX Sports.
 
In de wandelgangen wordt Warner Hahn in verband gebracht met een terugkeer. "Dat kan ik mij niet voorstellen. Hij traint nu bij PEC Zwolle mee. Is Hahn dan een hele verbetering ten opzichte van Marsman? Als je nu Hahn gaat halen, wat moeten die andere keepers dan wel niet denken? Ze hebben het er wel over gehad om te kijken of er nog iets mogelijk is."
 
Volgens Krabbendam heeft Feyenoord vertrouwen in Marsman. "Hij heeft het zeker niet onaardig gedaan. Het is een keeper met Eredivisie-ervaring. Maar het is geen topkeeper. Dat is het nadeel van weinig geld en een smalle selectie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 17 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›