Friese steunbetuiging voor Vlap: ''Die vorm en goals komen terug''

1
Friese steunbetuiging voor Vlap: ''Die vorm en goals komen terug''

Michel Vlap zit momenteel in een lastig parket bij RSC Anderlecht. De 23-jarige Fries is momenteel bankzitter terwijl hij vorig jaar nog als de recordaankoop van 6,8 miljoen euro werd overgenomen van SC Heerenveen.

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen laat Vlap echter weten dat hij niet moet wanhopen. "Ik volg Vlaps situatie weliswaar van afstand, maar ik ken die jongen goed en weet dat de vechter in hem nu komt bovendrijven. Hij zal zelfs extra dingen doen in zijn eentje. Hij heeft het karakter om nooit op te geven", vertelt de 45-jarige Jansen tegenover het Belgische Het Laatste Nieuws.

Die houding verrast Johnny Jansen niet, want zo heeft hij Vlap ook leren kennen bij SC Heerenveen. "Vorig seizoen heeft hij bewezen dat hij bij Anderlecht thuishoort (met tien doelpunten, red.). Die vorm en goals komen wel terug, zoals ik hem ken. Michel is absoluut goed genoeg", aldus Jansen. 

Dit seizoen kampte Vlap eerste met een liesblessure en vervolgens kwam daar een coronabesmetting overheen, iets dat hem door de club hem erg kwalijk heeft genomen. De afgelopen twee duels bleef de middenvelder op de bank en zondag zal hij tegen AA Gent niet in de basis beginnen.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Nov 2020 om 10:29
    Volgend seizoen maar een jaartje huren ;)
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›