''Ik was dienstbaar voor het team en daar ging het me om''

0
''Ik was dienstbaar voor het team en daar ging het me om''

Materiaalman Hans Moesman nam na afgelopen seizoen na 22 jaar afscheid van SC Heerenveen. Moesman, die zelf geen supporters is van de Friezen, heeft altijd met plezier als vrijwilliger bij de club gewerkt.

"Ik kom uit Den Haag en heb meer met ADO Den Haag, Feyenoord en Sparta. Ik heb SC Heerenveen wel altijd een warm hart toegedragen, als vrijwilliger, daarin heb ik nooit verzaakt. Naar mijn mening is het beter om neutraal te zijn in dit werk, zodat je niet meegezogen wordt in de stemming als er wordt verloren", zo begint Moesman in FeanFan Magazine.

De wedstrijden van SC Heerenveen zag Moesman lang niet altijd. "Ik was weinig op het voetbalveld tijdens de wedstrijden. In de kleedkamer moest alles in orde zijn. Ik was dienstbaar voor het team en daar ging het me om. Als je iets doet, moet je het ook goed doen. Ik heb dit werk met veel liefde gedaan en kan op prachtige jaren terugkijken."

"Ik wil iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt heel hartelijk bedanken en wens de club alle goeds toe", besluit Moesman dankbaar.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 17 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›