Gouweleeuw eerlijk over toekomst: ''Ben niet van zulke uitspraken''

0
Gouweleeuw eerlijk over toekomst: ''Ben niet van zulke uitspraken''

Jeffrey Gouweleeuw (29) is alweer ruim zeven jaar weg bij SC Heerenveen, de verdediger van FC Augsburg volgt zijn oude club aardig op de voet. Toen hij in juni hoorde van een initiatief om seizoenkaarten te kopen voor minder vermogende supporters, twijfelde hij dan ook niet. 

"Als ik het goed heb is Sam Larsson ermee begonnen, al snel zag ik andere spelers het doen voor hun club waar ze een warme band mee hebben of uit de jeugd kwamen, vertelt Gouweleeuw in gesprek met supportersvereniging FeanFan. Ook oud-spelers als Marcus Allbäck en Filip Djuricic droegen hun steentje bij. "Mede door hen ben ik het ook gaan doen."

"Ook ík ben de club dankbaar dat ik de kans heb gekregen om door te breken en ik volg de club dan ook nog steeds op de voet", vervolgt de centrumverdediger die sinds 2016 voor Augsburg uitkomt in de Bundesliga. "Augsburg is het net als Heerenveen lekker rustig en wil je naar een grote stad is München, net als Amersterdam, maar een uurtje rijden."

Of hij ooit nog als speler van SC Heerenveen terugkeert in het Abe Lenstra Stadion, laat Gouweleeuw in het midden. "Dat is lastig. Ik ben nu 29 jaar en heb nog een vierjarig contract. Wanneer dat contract is afgelopen, zou ik 33 jaar zijn. Ik heb het goed naar mijn zin hier en ben ook niet iemand die zulke uitspraken doet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›