''Ik zei tegen hem: we hebben nog geen goede pot gespeeld''

5
''Ik zei tegen hem: we hebben nog geen goede pot gespeeld''

Caner Cavlan is terug in Nederland. De voormalig speler van SC Heerenveen is teruggekeerd bij FC Emmen nadat zijn avontuur bij het Oostenrijkse Austria Wien uitliep op een deceptie.

"Na 8, 9 wedstrijden kwam ik er naast te staan. Ik heb toen met Ilzer om tafel gezeten en heb hem op een nette manier verteld wat ik er van vond. Ik zei tegen hem: ‘we hebben nog geen goede pot gespeeld’. Toen was hij beledigd. Hij was er niet van gediend dat ik eerlijk was. Ik kwam vanaf dat moment niet meer in de selectie en moest met het tweede meetrainen", aldus Cavlan in De Gelderlander.

Het had niet veel gescheeld of Cavlan was in de winterstop alweer vertrokken bij Austria. "Ik had twee goede aanbiedingen uit Nederland en wilde verhuurd worden. Maar dat kon niet, want ineens was de trainer zeer tevreden over mee. Hij liet me 45 minuten spelen, maar toen de transferperiode beëindigd was, had mij ineens toch niet meer nodig. Toen was ik er wel klaar mee, want ik ben geen kind meer. Ik heb mijn contract laten ontbinden, hoe mooi ik Oostenrijk en Wenen ook vond."

Cavlan is blij om terug te zijn bij FC Emmen. "Ik heb het hartstikke goed bij FC Emmen, ben blij dat ik er weer voetbal. Ik had er natuurlijk al een seizoen gespeeld en ken er nog veel mensen. Ook is Dick Lukkien nog steeds de trainer. Hij heeft veel vertrouwen in mij. Ik heb niet lang nagedacht toen hij me terug vroeg. Het voelt goed en vertrouwd."

5 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Aug 2020 om 17:17
  Zag hem met Emmen anders heel matig spelen tegen Groningen. Het kunstgras bij een ander is altijd groener.
 • 16 Aug 2020 om 15:10
  • Quote van 16 Aug 2020 om 12:44
   Veels te makkelijk achteraf...
  Iedereen was er wel van overtuigd dat hij kon voetballen. Verdedigend was het meer de vraag, maar zwakker dan wat Woudenberg laat zien bij ons, dat geloof ik niet.
 • 16 Aug 2020 om 14:48
  • Quote van 16 Aug 2020 om 12:44
   Veels te makkelijk achteraf...
  Achteraf natuurlijk makkelijk, maar was toen ook al een prima speler.
 • 16 Aug 2020 om 12:44
  • Quote van 16 Aug 2020 om 11:53
   Heerenveen heeft deze jongen toen te makkelijk laten gaan naar mijn mening..
  Veels te makkelijk achteraf...
 • 16 Aug 2020 om 11:53
  Heerenveen heeft deze jongen toen te makkelijk laten gaan naar mijn mening..
zondag 17 januari 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›