De Roon zwaar teleurgesteld: ''Konden de halve finale al ruiken''

3
De Roon zwaar teleurgesteld: ''Konden de halve finale al ruiken''

Atalanta Bergamo gaf woensdagavond in de slotfase een 1-0 voorsprong weg tegen Paris Saint-Germain. De Franse topclub scoorde twee keer in de laatste minuten en daardoor ligt Marten de Roon uit de Champions League met zijn ploeg. 

"We zijn héél teleurgesteld. Dat is normaal", legt hij uit op het clubkanaal. "Misschien dat we morgen of overmorgen terugkijken op deze wedstrijd en dan zien wat voor geweldige prestatie we hebben neergezet. Maar natuurlijk ben ik ben wel trots. Trots op Bergamo, trots op het team, trots op iedereen. Maar nu ben ik vooral heel teleurgesteld", aldus De Roon, die Marquinhos en Eric Maxim Choupo-Moting zag scoren. 

"Als je zó dichtbij bent, doet het alleen nog maar meer pijn. We konden de halve finale al ruiken", vervolgt hij vol ongeloof. "Met tien seconden op de klok kregen we die eerste goal (een intikker van Marquinhos, red.) tegen. Waarschijnlijk waren we daarna zo teleurgesteld dat we ook nog een tweede tegen kregen. Ik heb er geen woorden voor en heb er heel veel moeite mee", besluit De Roon na de uitschakeling. 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 Aug 2020 om 22:40
  Heel jammer. Helaas te vaak dat de onsymphatieke oliedollars winnen...
 • 13 Aug 2020 om 16:55
  • Quote van 13 Aug 2020 om 12:30
   Zonde.. Het was hem gegund. Speelde een goede pot.
  Maar wel marige wedstrijd van atalanta. Verdiend gewonnen door PSG, ondanks vreselijke Neymar (maar wat een voetballer zeg...)
 • 13 Aug 2020 om 12:30
  Zonde.. Het was hem gegund. Speelde een goede pot.
vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›