Hornkamp snakt naar competitiestart: ''Wil mezelf laten zien''

0
Hornkamp snakt naar competitiestart: ''Wil mezelf laten zien''

Vanwege een vervelende heupblessure eindigde Jizz Hornkamp zijn eerste seizoen bij FC Den Bosch op welgeteld één duel en 79 speelminuten in de openingsronde van de Keuken Kampioen Divisie. De oud-Heerenvener is inmiddels hersteld én gebrand op eerherstel.

"Ik ben blij dat ik weer kan spelen. Ik ben wel helemaal fit maar nog niet wedstrijdfit. Ik heb een jaar geen wedstrijden gespeeld en dit was pas mijn vierde duel in de voorbereiding", vertelt Hornkamp na afloop van het oefenduel met TEC (1-0 verlies) tegenover het tv-kanaal van FC Den Bosch.

De 22-jarige spits maakte in het duel een gretige indruk. "Of ik extra gretig was? Nee, dat is wel hoe ik ben. Ik wil graag doelpunten maken en werken voor het team. Dat is gewoon mijn speelstijl en natuurlijk wil ik mezelf laten zien", aldus Hornkamp, die inmiddels ook zijn eerste officieuze treffer heeft gemaakt.

"Daar ben ik wel blij mee, ik hoop natuurlijk meer te gaan scoren", aldus Hornkamp, die komend seizoen écht wil gaan bewijzen dat hij een spits is en geen rechtsback, zoals bij SC Heerenveen werd geprobeerd. "Een échte spits, ja. Dat klopt", besluit Hornkamp met een glimlach.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›