Snoei baalt van 'gehaaste' ex-Heerenvener: ''Club beneden zijn niveau''

0
Snoei baalt van 'gehaaste' ex-Heerenvener: ''Club beneden zijn niveau''

Voormalig SC Heerenveen-speler Branco van den Boomen gaat deze zomer De Graafschap verruilen voor de Franse Ligue 2-club Toulouse FC. De Graafschap-trainer Mike Snoei vindt dat de 25-jarige middenvelder veel te gehaast is en een betere club had kunnen vinden.

"Ik heb Branco gesproken en gezegd dat hij geduldig had moeten zijn", laat Snoei weten aan Omroep Gelderland. "Nu kiest hij voor de eerste uitdaging die op zijn pad komt en noemt hij Toulouse een kans om niet te missen. Ik vind het te gehaast en dit een club beneden zijn niveau."

Snoei denkt dat Van den Boomen het in zich heeft om het pad van Mark Diemers te volgen, die via De Graafschap en Fortuna Sittard bij Feyenoord uitkwam. "En ik vind Branco zelfs completer", aldus de trainer, die denkt dat er deze zomer ook Eredivisieclubs voor Van den Boomen zouden hebben gemeld.

"Als hij naar een club als Willem II was gegaan om daar Europa League te gaan spelen, hadden we nog een klein feestje gebouwd ook. Nu ligt dat anders en ben ik teleurgesteld", aldus Snoei.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›