'Halilovic kan toptransfer maken ondanks teleurstellend seizoen'

4
'Halilovic kan toptransfer maken ondanks teleurstellend seizoen'

Alen Halilovic kan AC Milan inruilen voor het Portugese Benfica. De Italiaanse transfergoeroe Gianluca Di Marzio laat weten dat de behendige Kroaat in de nadrukkelijke belangstelling staat van de topclub.

Halilovic bracht het afgelopen seizoen op huurbasis door bij SC Heerenveen, maar daar was hij alles behalve een uitblinker. De aanvallende middenvelder kwam niet verder dan zeventien optredens in de Eredivisie, waarvan vier als basisspeler. Hij scoorde slechts één keer en was drie keer de aangever. 

Halilovic ligt nog tot volgend jaar zomer vast in San Siro. De vraagprijs blijft een vraag. Het voormalig toptalent dat schitterde bij FC Barcelona speelde pas drie officiële duels voor de Rossoneri. Zij namen hem over van Hamburger SV.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 26 Jul 2020 om 16:18
  Wasr hij ook heen gaat, overal zal hij verdedigend/positioneel zijn werk voor het team moeten doen. Als hij dat gaat doen kan het nog wat met hem worden. Want hij kan heel veel op de andere gebieden van het voetbal.
 • 26 Jul 2020 om 15:27
  Hopelijk voor hem is dit waar. Ondanks z'n prestaties hier gun ik hem een mooie transfer naar Benfica. Maar het liefst zag ik hem nog een jaar bij ons!
 • 26 Jul 2020 om 14:54
  Deze jongen zou eindelijk twee jaar bij ons moeten spelen en dan een stap naar Ajax maken om vanuit daar een mooie buitenlandse stap te maken. Voor Benfica komt hij nu echt te kort.
 • 26 Jul 2020 om 14:39
  Zou bijzonder zonde zijn van zijn al rommelige carrière.
vrijdag 2 oktober 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›