''Het is een waar genoegen om hier samen met hem te spelen''

0
''Het is een waar genoegen om hier samen met hem te spelen''

Wout Faes is afgelopen week voor het eerst echt begonnen bij Stade de Reims. Hoewel hij er al zes maanden onder contract staat, werd hij het afgelopen half jaar verhuurd aan KV Oostende.

“Het niveau is erg hoog in Frankrijk. Naar deze competities komen in een ambitieuze en gestructureerde club is een grote stap. We zullen ons in het begin moeten aanpassen, wat normaal is", vertelt Faes op de officiële clubwebsite van Stade de Reims. "Ik heb een heel positief imago van Ligue 1: ik denk dat Franse competitie heel goed evolueert door de stadions, de vele internationale clubspelers: op alle vlakken is het een grote stap voorwaarts."

In het seizoen 2016/2017 kwam de Belg uit voor SC Heerenveen. In Friesland speelde hij samen met een huidig teamgenoot: Arber Zeneli. "Natuurlijk herinner ik me deze periode met Arber! Hij is een geweldige kerel, ik denk dat iedereen bij de club het kan bevestigen", aldus de verdediger. "Hij is vooral een hele goede speler, een super passer met een goede trap. We hebben het goed met elkaar kunnen vinden in Nederland en het is een waar genoegen om hier samen met hem te spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 12 september 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›