Oud-Heerenvener schrok van halfvol stadion: ''Dat kon ik niet geloven''

0
Oud-Heerenvener schrok van halfvol stadion: ''Dat kon ik niet geloven''

Thomas Prager speelde van 2001 tot en met 2008 bij SC Heerenveen. De Oostenrijkse middenvelder kende een plezierige tijd in het Abe Lenstra Stadion, de plek waar hij mooie herinneringen aan heeft te danken.

"Mooiste herinnering was zeker gelijk in het begin. Iedereen was zo vriendelijk en het maakte niet uit welk probleem ik in het begin had, ik kreeg altijd hulp aangeboden", zegt Prager tegen FeanFan. "Daarnaast mijn goal tegen Vitesse. Elk jaar krijg ik op Facebook een herinnering en dan kijk ik nog wel eens terug naar de goal."

"Verder al die Europa League wedstrijden, vooral Steaua Boekarest uit, voor zo'n 60.000 man", vervolgt de 34-jarige Prager, die terugblikt op een mooie tijd in Friesland. "Ik heb altijd genoten om voor SC Heerenveen en een uitverkocht stadion te spelen. Nu zijn er moeilijke tijden ook vanwege corona en de club heeft iedereen nodig, maar vooral jullie supporters."

"Heb niet zolang geleden beelden gezien met een halfvol Abe Lenstra Stadion", vervolgt de middenvelder. "Dat kon ik niet geloven, dus iedereen weer op naar het stadion om ons SC Heerenveen te steunen!!", aldus Prager tot besluit.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›