Janmaat verklapt: ''Daarna wil ik terug naar Nederland''

1
Janmaat verklapt: ''Daarna wil ik terug naar Nederland''

Daryl Janmaat zinspeelt op een terugkeer naar Nederland. De oud-speler van SC Heerenveen, die in 2016 een contract tekende bij Watford, speelt al sinds 2014 in Engeland en geeft aan bezig te zijn aan zijn laatste jaar.

"Ik wil nog een seizoen echt vlammen in de Premier League, daarna wil ik terug naar Nederland. Een ander land hoeft niet meer van mij", vertelt Janmaat in gesprek met het Algemeen Dagblad

Janmaat kampt met een vervelende knieblessure en komt dit seizoen niet meer in actie. "Een bacterie in de knie. Echt gewoon pech. Ik lag er meteen een tijdje uit", vervolgt hij. Revalideren deed hij in Nederland. "Orthopeed Kerkhoffs in Amsterdam, die veel topsporters behandelt, heeft het gewricht weer helemaal schoongemaakt. Het was wel meteen einde seizoen."

Hij richt zich op volgend seizoen. "Ik neem nu de tijd om te revalideren en de knie zal straks geen enkel probleem meer opleveren. Bij Watford heb ik het afgelopen seizoen bijgetekend en ik sta tot de zomer van 2022 onder contract", aldus Janmaat.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Jun 2020 om 13:50
    Nou zullen we dan meer met ze allen? #heljejanmaatwerom ;)
Sunday 26 September 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›