Pranjic blikt terug op bekerwinst: ''Ik was hartstikke dronken''

2
Pranjic blikt terug op bekerwinst: ''Ik was hartstikke dronken''

Als speler van SC Heerenveen won Danijel Pranjic de KNVB Beker. De Kroatische middenvelder annex aanvaller hielp de club aan de eerste prijs in de clubhistorie.

"Weet je wat mooi was? Ik wist toen ik bij Heerenveen kwam eigenlijk bijna niets over de club. Een journalist vroeg me op dat moment wat ik in Friesland wilde bereiken. Met branie vertelde ik hem dat ik een prijs naar de club wilde brengen en dan meteen zou vertrekken. Bij het feest nam Gerald Sibon me op zijn nek en zo heb ik uiteindelijk de beker naar de fans mogen brengen", begint Pranjic bij VICE Sports.

Het feest na afloop in Heerenveen was uitzinnig. "Ik was hartstikke dronken. Het was een gek feest. Eerst bij het stadion en later zijn we nog de stad in gegaan. Ik weet nog dat ik tot 8 uur ‘s ochtends in de stad was. Ik dacht dat ik de enige overgeblevene was, tot ik op het allerlaatste moment nog een bar binnenliep. In de hoek zag ik nog één iemand staan. Het was onze trainer, Trond Sollied. Toen zei ik: “Trainer, het is tijd om naar huis te gaan."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 4 Jun 2020 om 12:15
    Geweldig, ik was toen zo dom om netjes na de bustocht naar huis te gaan.... Grrrr
  • 3 Jun 2020 om 16:15
    Ik ook Danijel!