Voormalig SC Heerenveen-speler stopt als prof: ''Vind het prima zo''

0
Voormalig SC Heerenveen-speler stopt als prof: ''Vind het prima zo''

Voormalig SC Heerenveen-middenvelder Jakob Poulsen (36) heeft zijn laatste wedstrijd als prof gespeeld voor Melbourne Victory. Het Australische seizoen is, vanwege de coronacrisis, niet afgemaakt. De Deen kende vele blessures en heeft besloten om te stoppen als profvoetballer.

Poulsen is inmiddels weer terug in zijn thuisland. "Vanwege de onzekerheid over wat er gaat gebeuren, vroeg ik de club of het oké was om naar Denemarken te gaan", zo vertelt Poulsen in gesprek met Bold.dk. "Het alternatief was om voor mezelf twee maanden in Australië te trainen. Het was tenslotte toch beter voor mij en mijn gezin om naar Denemarken te gaan. En daar was de club helemaal oké mee."

"Ik vind het prima zo. Ik denk niet zo van: 'Nou, dat was het'. Ik denk meer na over de nieuwe dingen die ik nu kan gaan doen. Dat is het gevoel dat mij het meest vervult", aldus Poulsen. De Deen geeft aan dat hij had gehoopt op een ander einde van zijn Australische avontuur en zijn carrière, maar dat hij nu graag trainer zou willen worden.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›