Jubileumboek SC Heerenveen wordt op 10 juli uitgebracht

0
Jubileumboek SC Heerenveen wordt op 10 juli uitgebracht

Het kolossale jubileumboek over de complete historie van SC Heerenveen wordt op vrijdag 10 juli uitgebracht, tien dagen voor de honderdste verjaardag van de club. Het grootste naslagwerk ooit over de club, vijf kilo zwaar en bijna zevenhonderd pagina’s dik, zou aanvankelijk eind mei verschijnen, maar heeft door de coronacrisis enige vertraging opgelopen.

"We waren er helemaal klaar voor om het boek op 28 mei op een feestelijke manier in het Abe Lenstra Stadion te presenteren", vertelt coördinator Matty Verkamman van Kick Uitgevers, dat het jubileumboek in opdracht van SC Heerenveen maakt. "Door de nood gedwongen is die presentatie geannuleerd, waardoor we ook het drukken moesten uitstellen."

Het is nog niet duidelijk of het mogelijk is om alsnog een boekpresentatie te organiseren. "Maar omdat we de fans niet al te lang meer willen laten wachten, is na overleg met de club besloten dat het boek vanaf 10 juli beschikbaar is", stelt Verkamman. "Het boek kan dan worden afgehaald in de Feanstore van het Abe Lenstra Stadion, of worden opgestuurd als daarvoor is gekozen."

Wie het boek in de voorverkoop heeft besteld, ontvangt nog een persoonlijk bericht op welk tijdstip het precies klaarligt in het stadion of wordt toegestuurd. Verkamman: "Dit geldt uiteraard ook voor de intekenaars die voor het extra luxe pakket met hierin het jubileumboek en een speciaal retro-shirt van Heerenveen hebben gekozen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›