Jans beseft: ''Stel dat ik nu nog in Amerika had gezeten''

0
Jans beseft: ''Stel dat ik nu nog in Amerika had gezeten''

Voor Ron Jans is 2020 tot nu toe een rampjaar. De voormalig trainer van SC Heerenveen vertrok op veelbesproken wijze bij het Amerikaanse FC Cincinnati. Nu woont de 61-jarige Jans weer in Drenthe, maar ziet hij dat het coronacrisis Amerika hard raakt.

"Enerzijds wil je het boek Cincinnati afsluiten. Maar aan de andere kant voel je je nog zó betrokken bij de club, spelers en staf", vertelt Jans in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Natuurlijk heb ik de afgelopen weken weleens gedacht: stel dat ik nu nog in Amerika had gezeten, terwijl de rest van mijn familie in Nederland zat."

"Het blijft heel jammer dat het bij Cincinnati zo gelopen is. Dat gevoel zal ik altijd houden. Maar ik ben nu wel blij dat ik thuis ben", vervolgt Jans, die nog niet aan zijn toekomst als trainer denkt. "Nee, ik ben niet actief op zoek naar een club. Maar het is nog te vroeg om te stoppen. Volgens mij hebben veel clubs alleen wel wat anders aan hun hoofd, dan de transfermarkt opgaan om te zoeken naar spelers en trainers."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›