Verbeek terug naar Nederland: ''Zorgen over eventuele lockdown''

1
Verbeek terug naar Nederland: ''Zorgen over eventuele lockdown''

In afwachting van wat er in Australië gaat gebeuren met het voetbal, vliegt Gertjan Verbeek woensdag terug naar Nederland. De oud-speler en -trainer van SC Heerenveen keert terug als blijkt dat de competitie hervat wordt, meldt zijn club Adelaide United via de officiële kanalen.

Verbeek wil in deze onzekere tijd graag bij zijn familie in Nederland zijn en de Nederlandse voorzitter Piet van der Pol kon dat goed begrijpen. "We hebben gesproken over de situatie en afgesproken dat Verbeek en zijn gezin mogen vertrekken nu de Nederlandse grenzen nog niet gesloten zijn", verklaart Van der Pol. "Het is alleen maar logisch dat hij met zijn vrouw Sabine en dochter Sinne vertrekken."

Verbeek is duidelijk opgelucht: "Ik zal met mijn familie vertrekken omdat ze zich zorgen maken over een eventuele lockdown, niet alleen hier in Australië maar ook in Nederland. Ook vanwege de onzekerheid over de competitie en mogelijke sluiting van de grenzen, voelt het als het beste om naar huis te gaan."

"In deze onzekere tijden is de gezondheid en veiligheid van familie het belangrijkste", bevestigt voorzitter Van der Pol. "Ons gesprek was erg open en hij begrijpt nu ook beter hoe de club er nu voor staat. Zijn contract loopt door en hij zal terugkeren zodra de A-League weer begint", aldus Van der Pol.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Apr 2020 om 08:34
    Brrr van het idee dat ie op alles en iedereen weer van alles aan te merken heeft en dat ook zullen horen, word ik niet bepaald vrolijk
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›