Ex-Heerenvener: ''Ik ben wel een beetje in shock dat we nog spelen''

1
Ex-Heerenvener: ''Ik ben wel een beetje in shock dat we nog spelen''

In heel de wereld liggen de sportcompetities zo'n beetje stil door het coronavirus, maar in Wit-Rusland wordt er nog 'gewoon' doorgespeeld. Voormalig SC Heerenveen-talent Darko Bodul (31) zou het liever anders zien, maar heeft weinig keuze bij Sjachtjor Salihorsk.

"Wij spelen gewoon hier. Ik ben wel een beetje in shock dat we nog spelen, maar we kunnen er niet veel aan doen. Ze hebben besloten dat we gewoon moeten voetballen", vertelt Bodul in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Als je in de media leest dat het overal stil ligt, is dat wel gek. Maar gelukkig is de situatie hier nog niet zo slecht." In Wit-Rusland is nog niemand aan het virus overleden.

"We moeten goed op onszelf letten. Ik hoop dat er geen drama van komt", vervolgt Bodul, die mede door het coronavirus zijn gezin in Nederland al een tijd niet meer heeft gezien. "Als ik eerlijk was zou ik liever niet spelen. Toch ben ik ook wel blij dat ik nog mag voetballen, want daardoor kan ik mijn familiesituatie tijdelijk vergeten."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 28 Mar 2020 om 02:17
    Dit maakt nog maar eens temeer duidelijk dat de spelers daar alleen maar voor het geld zitten, durven geen statement te maken omdat ze anders bang zijn dat ze hun centen niet krijgen..
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›