Eisenga verzoekt KNVB: ''Bizarre tijden vragen om bizarre maatregelen''

0
Eisenga verzoekt KNVB: ''Bizarre tijden vragen om bizarre maatregelen''

Vanwege het coronavirus is het nog niet bekend of er dit seizoen nog gevoetbald gaat worden. Voormalig SC Heerenveen-directeur Luuc Eisenga laat echter weten dat NAC Breda hoe dan ook kans wil blijven maken op promotie naar de Eredivisie.

"Met het winnen van de eerste periode hebben wij recht op de play-offs", legt de algemeen directeur van NAC Breda uit tegenover BN/De Stem. "Los van hoe klein of groot de kans is om te promoveren, we hebben een reële kans. NAC is altijd voorstander van play-offs, de opzet is minder van belang."

De Fries beseft wel dat voetbal op dit moment niet prioriteit nummer één is. "De gezondheid van Nederland staat voorop", benadrukt hij. "Als we in Nederland toestanden krijgen als in Bergamo, komt het recht op gerechtigheid in een ander daglicht", erkent Eisenga, die benieuwd is hoe alles verder afloopt. 

"Bizarre tijden vragen om bizarre maatregelen. Zoals de zaken er nu voorstaan, gebeurt er voor 6 april niks. Alles hangt af van het verloop van de coronacurve. De maatregelen van nu hebben volgens de experts over twee weken pas effect. Tot die tijd valt er weinig meer over te zeggen", besluit Eisenga.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 6 december 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›