Hamstra: ''Als we die buitenkans krijgen, dan gaan wij daar voor'' Derksen haalt uit: ''Die middenmoot is maar voor één ding bang'' Het voetbalhart van De Haan huilt: ''Man, ik mis het spelletje zo'' Swart: ''Leuk om een keertje naar SC Heerenveen te gaan'' KNVB: 'Op 29 juli gaan vier clubs om Europees ticket strijden'

Pierie getipt bij FC Utrecht: ''Daar zat ik aan te denken''

1
Pierie getipt bij FC Utrecht: ''Daar zat ik aan te denken''

FC Utrecht moet het het restant van het seizoen doen zonder Willem Janssen, waardoor de Domstedelingen nog de transfermarkt opgaan. Hans Kraay jr. weet wel wie hij zou halen als hij Jordy Zuidam was geweest.

“Ik zou gaan voor Jan-Arie van der Heijden. Die heeft ook bij Vitesse in het centrum gespeeld en zou dat bij Utrecht ook makkelijk kunnen”, aldus de oud-voetballer bij FOX Sports. “Je ziet ook aan Kik Pierie te denken, maar die laten ze niet gaan bij Ajax. Die willen ze het Ajax-gevoel geven.”

Ook bij FC Volendam zou een goede optie rondlopen volgens Kraay jr.. "Micky van de Ven vanuit onze Keuken Kampioen Divisie. Dat is nu misschien nog wat te snel, want die speelde tot nu toe pas vijftien wedstrijden in FC Volendam 1."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 26 Jan 2020 om 00:32
    na vrijdagavond denk ik niet meer dat de telefoon is gegaan