BREAKING | SC Heerenveen zet ook streep door FeanDei Doelman ADO Den Haag keept zich in de kijker van SC Heerenveen KNVB komt met steunpakket van elf miljoen: ''Alle clubs hard nodig'' Verbeek terug naar Nederland: ''Zorgen over eventuele lockdown'' ''Hoffenheim is een beetje het Heerenveen van de Bundesliga''

El Ghanassy op weg naar negende club in zeven jaar tijd

0
El Ghanassy op weg naar negende club in zeven jaar tijd

Oud-Heerenvener Yassini El Ghanassy kwam de afgelopen jaren vooral in het nieuws als een notoire delinquent. Zo werd hij in 2018 in België voor de zestiende (!) keer veroordeeld. De vleugelspeler is nog maar 29 jaar en weer druk op zoek naar een nieuwe club.

Bij zijn laatste club, het Franse FC Nantes, werd zijn contract in oktober verscheurd en sindsdien is hij clubloos. Volgens het Franse Foot Mercato wil nu tweede divisionist SM Caen hem een nieuwe kans geven. Het zou voor de Belg met Marokkaanse roots zijn negende club worden iets meer dan zeven jaar tijd.

El Ghanassy speelde in 2013 een halfjaar op huurbasis voor SC Heerenveen en was hij redelijk succesvol met vijf goals en drie assists in twaalf officiële optredens. Daarna speelde hij achtereenvolgens voor AA Gent, Al-Ain FC (VAE), Stabaek IF, KV Oostende, FC Nantes en Al-Raed (Saoedi-Arabië).

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›