Van Anholt blij: ''Trainerswissel heeft voor mij goed uitgepakt''

0
Van Anholt blij: ''Trainerswissel heeft voor mij goed uitgepakt''

Waar de Eredivisiefans nog een aantal dagen moeten wachten, is de tweede seizoenshelft van de Keuken Kampioen Divisie vrijdag van start gegaan. Onder meer met NAC Breda, waar oud-Heerenvener Pelé van Anholt (28) voor het eerst sinds tijden weer eens op zijn vertrouwde positie als rechtsback mocht starten.

De Fries heeft dat alles te danken aan het vertrek van trainer Ruud Brood, die hem op allerlei plekken zette, van linksback tot verdedigende middenvelder. "Het was het een gekke periode, maar niet alleen voor mij denk ik uiteindelijk. De trainerswissel heeft voor mij goed uitgepakt, daar draai ik niet omheen", vertelt Van Anholt in gesprek met BN De Stem.

"Als ik mijn ding doe, hoor ik te spelen. Dat heb ik vanaf het begin van dit seizoen gezegd. Ik werd even op een paar andere posities neergezet. Dat doe ik voor het team natuurlijk", vervolgt de oud-Heerenvener, die uiteindelijk zelfs helemaal gepasseerd werd door Brood. "Er kwam toen wel wat stoom uit mijn oren. Laat ik het erop houden dat ik er niet blij mee was."

Met Willem Weijs als nieuwe trainer ziet het er plots een stuk beter uit voor Van Anholt, die waarschijnlijk toch zijn aflopende contract uitdient in Brabant. "Als het aan mij ligt, blijf ik. Liever veel wedstrijden winnen met NAC, dan degradatiekandidaat in de Eredivisie."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!