Beerens hoopt op comeback: ''Bij Vitesse is nu alles veranderd''

0
Beerens hoopt op comeback: ''Bij Vitesse is nu alles veranderd''

Roy Beerens was onder Leonid Slutskiy min of meer helemaal afgeschreven bij Vitesse, maar nu de trainer is opgestapt gloren nieuwe kansen voor de oud-Heerenvener. Dit seizoen speelde hij nog geen enkel duel voor Vitesse, zelfs niet bij het tweede elftal.

"Bij Vitesse is nu alles veranderd", reageert Beerens in het Algemeen Dagblad. Eerder sloeg hij om diverse redenen nog aanbiedingen uit Australië en Turkije af. "Ik zou graag in de selectie terugkeren. In een groep trainen is beter dan alleen op een loopband de uren slijten. Ik sta ook onder contract en ben gewoon beschikbaar."

Om terug te keren bij de selectie is echter goedkeuring nodig van technisch directeur Mo Allach. "Ik heb geduld en heb niets te eisen. Het is ook niet zo dat ik nu meteen op het trainingsveld bij de groep kan aansluiten bij de partijen. Maanden zonder wedstrijden blijft al niet ongestraft, laat staan een jaar. Dan is er geen ritme en pure fitheid", aldus Beerens.

"Maar al werk ik maar weer met de groep en kan ik bij oefeningen meedoen, dan is dat al een stap vooruit", vervolgt Beerens, die tegelijkertijd ook rekening houdt met een vertrek in de winter. "Wellicht wil de staf er niet nog een speler bij. Daarbij kan de club mij in de winter ook weer in de etalage zetten. Dat is het oorspronkelijke plan. Ik hoop alleen maar op een comeback."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›