Zeneli hoopt op rentree in februari: ''Ziet er momenteel goed uit''

0
Zeneli hoopt op rentree in februari: ''Ziet er momenteel goed uit''

Arber Zeneli is langzaam op de weg terug na een zware knieblessure die hem in juni van dit jaar trof bij een interland van Kosovo. De oud-speler van SC Heerenveen hoopt begin volgend jaar zijn rentree te maken bij Stade de Reims.

"Ik ben nu in de vijfde maand van mijn revalidatie en ga richting de laatste fase. Ik ben begonnen met wat met wat oefeningen zonder de bal, zoals voorzichtig sprintwerk met daarbij het veranderen van richtingen. Het ziet er goed uit op dit moment", laat Zeneli weten tegenover het Zweedse Fotbollskanalen.

Het is nog te vroeg om over deelname aan het EK te hebben - Kosovo moet zich nog maar zien te kwalificeren - maar Zeneli heeft wel stiekem de hoop dat hij er bij kan zijn in de play-offs in maart. "Als alles gaat zoals het zou moeten, dan ben ik voor die tijd terug op het veld, ergens in februari."

"Maar je weet het nooit met deze blessures en zeker niet met knieblessures en kruisbanden, dan kan alles gebeuren. Er hoeft maar iets kleins verkeerd te gaan en het kan je ontzettend veel tijd kosten. Dus ik ben enorm gefocust op mijn herstel en ben nergens anders mee bezig", verzekert de linksbuiten.

"Eerst wil ik weer terugkomen op honderd procent, daarna zien we wel weer", besluit Zeneli, die tot nu to achttien interlands speelde voor Kosovo en daarin zeven keer trefzeker was. Bij Reims staat de stand na een half seizoen op drie goals en drie assists in vijftien officiële duels.

First I want to come back to a hundred percent, then you see.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!