Zeneli wees Chelsea de deur: ''De stap was te groot''

1
Zeneli wees Chelsea de deur: ''De stap was te groot''

Arber Zeneli maakte begin 2019 van SC Heerenveen de overstap naar Stade de Reims. Ook Chelsea was in die periode geïnteresseerd, maar een transfer naar The Blues zag de Zeneli niet zitten. 

In gesprek met Fotbollskanalen legt Zeneli uit waarom hij Chelsea de deur wees. "Ik heb met mijn agent gepraat en het was best concreet. Ze waren geïnteresseerd, maar voor mij speelde ook de timing een rol. Chelsea is een enorm grote club en als ze honderd procent voor mij waren gegaan, dan had ik denk ik niet geweigerd."

"Uiteindelijk viel mijn keuze op Reims", vervolgt Zeneli. "Maar als ik groot blijf dromen en het goed doe hier in Reims, dan hoop ik dat Chelsea ooit nog terugkomt. Het voelde destijds gewoon niet voor honderd procent goed."

"Als je zo denkt als ik, dan was de stap van Heerenveen naar één van de grootste clubs een beetje te groot", legt Zeneli uit. "Je bent gewend om elke wedstrijd negentig minuten te spelen en daar loop je het risico dat je helemaal niet speelt. Een grote club moet een plan met je hebben. Ik heb daar van mijn agent weinig over gehoord. Dat is waarom ik de veilige keuze heb gemaakt."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Dec 2019 om 20:52
    Slim. Al was het voor Heerenveen waarschijnlijk financieel wel beter geweest. Maar bij Chelsea had hij het denk ik niet gered op dat moment. En nu misschien ook niet
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›