Update: SC Heerenveen maakt tussenstand kaartverkoop ADO-thuis bekend Halilovic legt uit: ''Ik heb hem gezegd dat ik meer moet spelen'' Veerman kritisch over vooroordelen: ''Dat slaat nergens op'' ''Prima als SC Heerenveen ergens in het linkerrijtje eindigt'' ''Heb geïnformeerd naar Botman, maar bleek financieel onhaalbaar''

Oud-Heerenvener na ontslag Vreven doorgeschoven als hoofdtrainer

( 0 reacties)
Oud-Heerenvener na ontslag Vreven doorgeschoven als hoofdtrainer

Oud-Heerenvener Hernan Losada is per directe ingang trainer van K Beerschot VA. De Belgische tweedeklasser heeft hoofdtrainer Stijn Vreven vandaag ontslagen en de 37-jarige Losada is als beloftencoach nu als eindverantwoordelijke naar voren geschoven. 

Het aanstellen van Losada, die het seizoen 2009/2010 door SC Heerenveen werd geleend van RSC Anderlecht, is zowel een logische als verrassende actie van het bestuur van Beerschot. Losada is weliswaar sinds 2015 in dienst bij de club maar pas sinds de zomer van 2018 actief als trainer. 

In zijn actieve carrière speelde de geboren Argentijn ook nog voor Independiente (Argentinië), Club Universidad de Chile, RSC Charleroi en Lierse SK.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 22 februari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›