Voetbaladvocaat: ''De KNVB stuurt aan op competitievervalsing'' Van der Gijp: ''Denk dat we tot januari niet met publiek spelen'' Transfervrije Høegh denkt aan MLS: ''Misschien moet ik even bellen'' Roozemond: ''Maak me meer zorgen om sponsoren en supporters'' 'KNVB trekt eigen pad en stelt beslissing over competities uit'

Oud-Heerenvener na ontslag Vreven doorgeschoven als hoofdtrainer

0
Oud-Heerenvener na ontslag Vreven doorgeschoven als hoofdtrainer

Oud-Heerenvener Hernan Losada is per directe ingang trainer van K Beerschot VA. De Belgische tweedeklasser heeft hoofdtrainer Stijn Vreven vandaag ontslagen en de 37-jarige Losada is als beloftencoach nu als eindverantwoordelijke naar voren geschoven. 

Het aanstellen van Losada, die het seizoen 2009/2010 door SC Heerenveen werd geleend van RSC Anderlecht, is zowel een logische als verrassende actie van het bestuur van Beerschot. Losada is weliswaar sinds 2015 in dienst bij de club maar pas sinds de zomer van 2018 actief als trainer. 

In zijn actieve carrière speelde de geboren Argentijn ook nog voor Independiente (Argentinië), Club Universidad de Chile, RSC Charleroi en Lierse SK.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›