VIDEO | WOW! Talent SC Heerenveen maakt wereldtreffer vanaf aftrap Bruijn looft ploeggenoot: ''Hij is de beste van SC Heerenveen'' Seizoenkaarthouders gratis naar SC Heerenveen - Roda JC Jansen ziet verbeterpunten: ''Daarin willen we nog een stap maken'' Floranus wint met Jong Oranje, Van der Heide speelt doelpuntrijk gelijk

Eerste training Kobayashi in België: ''Misschien wat vroeg voor hem''

( 0 reacties)
Eerste training Kobayashi in België: ''Misschien wat vroeg voor hem''

Yuki Kobayashi heeft maandag zijn eerste training afgewerkt bij Waasland-Beveren. De Japanse middenvelder vertrok transfervrij bij SC Heerenveen en tekende vorige week een contract in België.

De nieuwe trainer Arnauld Mercier is tevreden met de komst van Kobayashi, want Waasland-Beveren kan de punten goed gebruiken. De oefenmeester vindt Kobayashi mult-inzetbaar. "Een nummer 8 of nummer 10, een box-to-box-speler", zegt hij in gesprek met het Belgische TV Oost. "Het is een middenvelder met een groot loopvermogen, die goede passes geeft. En dat met Japanse discipline.

"Hopelijk kan hij ons iets bijbrengen", aldus Mercier. "Het is nog niet duidelijk of Kobayashi zaterdag tegen Sint-Truiden kan debuteren. "We moeten eerst analyseren hoe het met zijn conditie gesteld is, want hij heeft een tijdje niet met een profclub meegetraind. Hij moet het ritme weer oppakken. Het is misschien nog wat vroeg voor hem", besluit Mercier.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›