''Ze hebben wat problemen met het betalen van de transfersom''

0
''Ze hebben wat problemen met het betalen van de transfersom''

Branco van den Boomen wil voor het einde van de transferperiode vertrekken bij FC Eindhoven. Volgens de oud-speler van SC Heerenveen willen clubs uit 'de onderste tien van de Eredivisie' hem inlijven.

"Er zijn wat clubs die zich hebben gemeld, maar ze hebben nog wat problemen met het betalen van de transfersom", zegt Van den Boomen in gesprek met FOX Sports. "Dat is wat het nu nog tegenhoudt. Als dat nog twee weken duurt, dan gaat het niet door."

Van den Boomen vindt zichzelf geen 'dure jongen'. "Dat valt mee, maar ik heb nog een eenjarig contract. Als de clubs dat niet kunnen betalen dan voetbal ik met alle plezier hier nog een jaar", meent de 24-jarige middenvelder, die het liefst een stap maakt.

"Ik wil gewoon naar de Eredivisie of een mooie club in het buitenland. Maar het is niet 'moeten'. Ik woon hier in de buurt en toen het minder ging met mijn carrière heeft Eindhoven mij opgevangen. Daar ben ik ze dankbaar voor", aldus Van den Boomen, die naar verluidt begeerd wordt door RKC Waalwijk, Chievo Verona en Brentford FC. "In de krant staat niet alles goed. Twee van de drie zijn al niet waar."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›