Oud-Heerenvener denkt niet aan terugkeer: ''Heb nog geen plannen''

0
Oud-Heerenvener denkt niet aan terugkeer: ''Heb nog geen plannen''

Boy Waterman zag dinsdagavond vanaf de bank hoe zijn club APOEL Nicosia in de voorronde van de Champions League gelijkspeelde tegen Ajax (0-0).

De oud-doeman van SC Heerenveen, die zijn basisplaats op Cyprus is kwijtgeraakt, zag dat er meer inzat voor APOEL. "We hadden de betere kansen", zegt Waterman in gesprek met De Telegraaf. "De eerste twintig minuten stonden we wel zwaar onder druk, maar we hadden wel zelf een goal moeten maken. Ook vooral richting de wedstrijd in Amsterdam."

Toch rekent Waterman zich nog niet rijk voor de return. "Ajax is nog wel favoriet, ze spelen goed voetbal. De bal is rond. Het is voor Ajax wel een gevaarlijke uitslag. Ze moeten ons niet onderschatten. We hebben ons visitekaartje afgegeven", aldus de doelman.

De oud-speler van SC Heerenveen denkt niet aan een vertrek uit Cyprus vanwege zijn reserverol. Een terugkeer naar Nederland is nog geen optie. "Nu nog niet", beaamt hij. "Of er moet wel echt iets moois komen. Ik heb nog geen plannen van wat ik wil. Ik zie wel wat er op mijn pad komt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›