Transfer Dost dreigt te mislukken: Sporting komt met statement

2
Transfer Dost dreigt te mislukken: Sporting komt met statement

De door Eintracht Frankfurt aangekondigde transfer van Bas Dost staat op losse schroeven. Zijn huidige club Sporting Lissabon heeft in een uitgebreid statement uitgehaald naar de oud-spits van SC Heerenveen, die plotseling met extra financiële eisen zou zijn gekomen.

Met negen argumenten informeren de Portugezen daarmee hun achterban over hoe de onderhandelingen de afgelopen maanden zijn gegaan. Zo kwam de club in contact met clubs uit China, Rusland, Turkije en Mexico - die volgens de krant O Jogo aan de vraagprijs van twaalf tot vijftien euro wilden voldoen.

Het Duitse Eintracht Frankfurt, de club naar Dost in tegenstelling tot de eerdere landen wél naar toe wil, gaat echter niet verder dan acht miljoen euro. Toch zouden beide clubs tot een akkoord zijn gekomen, maar kwam Dost op het laatste moment met aanvullende eisen.

Sporting laat weten dat de club met alle partijen nog steeds in gesprek is om tot een oplossing te komen.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 21 Aug 2019 om 14:04
  Een vreemd verhaal weer inderdaad. Het is omdat hij bij ons het net lekker wist te vinden en hierdoor een mooie transfer maakte, maar anders zouden de meesten hem denk ik na de flirt met Ajax en de daaropvolgende rechtszaak niet meer zo zijn blijven volgen. Mooi dat de club daar in 9 punten naar buiten brengt hoe de vork in de steel zit. Ik ben benieuwd of er vanaf team Dost ook een vergelijkbare verklaring komt.
 • 21 Aug 2019 om 12:30
  Afgelopen tijd met verbazing de reacties gelezen op andere forum's. Veelal pro kamp Dost.
  Deze jongen is echt niet te geloven. Destijds een rechtzaak aan tegen Heerenveen omdat ie ooit Ajax pyjama had.Problemen bij Wolfsburg, daar wilden ze ondanks dat ie topscorer was heel graag van hem af.
  Problemen Oranje, toen maar als een klein kind stampvoetend bedankt voor de eer.Problemen bij Sporting met supporters waar uiteindelijk de directeur achter zat. En nu dus wederom problemen omtrent de overgang met zijn zaakwaarnemer.
  Deze jongen kan aardig doelpunten maken. Maar kan minstens zo goed schepen achter zich verbranden.
Sunday 16 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›