SC Heerenveen komt tekort tegen effectief Feyenoord MATCHDAY | SC Heerenveen met verwachte elf tegen Feyenoord Jansen legt keuze Bruijn uit: ''Verwacht dat de ruimtes klein zijn'' OFFICIEEL | Arka Gdynia verlost SC Heerenveen van Mihajlovic Jansen bevestigt: Bruijn in de spits tegen Feyenoord

Vlap blikt terug: ''Dat werd wel gewaardeerd volgens mij''

( 2 reacties)
Vlap blikt terug: ''Dat werd wel gewaardeerd volgens mij''

“Ik hoop dat er een mooie sfeer is en de mensen mij een mooi afscheid geven”, vertelde Michel Vlap voor zijn afscheid vorig weekend in het Abe Lenstra Stadion aan SC Heerenveen.

“Het is echt heel leuk", reageert hij achteraf op zijn afscheid. "Als je ziet dat zoveel mensen in het stadion blijven zitten en klappen en zingen. Het is een beetje een dubbel gevoel want het liefst voetbal je mee. Natuurlijk ben ik er heel blij mij, maar ik moet alles uit mijn carrière halen en daar ben ik absoluut mee bezig."

Zelf was Vlap ook nog te zien op NieuwNoord. “Ik was vroeger altijd degene die liedjes aan het zingen was in de douche en ik vond het altijd heel cool om NieuwNoord aan het werk te zien. Ik dacht: Ik ga er nu eens tussen staan. Dat werd wel gewaardeerd volgens mij.”

"Voor mij is het zeker geen afscheid voor goed. Jullie zullen mij nog heel vaak zien in Friesland en wie weet kunnen wij hier heel mooi gaan afsluiten”, besluit hij.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Aug 2019 om 12:27
    Bedankt voor alles en vooral veel succes Vlap en tot ooit!
  • 17 Aug 2019 om 10:41
    Wat een ongelooflijke clubheld is Us Vlap. Fantastische kerel met hart voor de club. Ik vond het fantastisch dat hij initiatief nam op Nieuw Noord. Dat straalde passie voor de club uit. Op deze manier was het "afscheid" mooi! Hopelijk kunnen we over een jaar of 10 weer genieten van Vlappie in ons ALS.
zaterdag 25 januari 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›