''Toen had ik met Vlap ook iemand met wie ik veel afwisselde''

1
''Toen had ik met Vlap ook iemand met wie ik veel afwisselde''

PSV ging in de eerste test van het nieuwe seizoen onderuit tegen VfL Wolfsburg. Sam Lammers, die terugkeerde van zijn verhuur bij SC Heerenveen, hoopt volgende week in de Champions League in de basis te staan bij PSV.

"Het seizoen begint al snel voor ons", begint Lammers tegenover FOX Sports. "Ik heb een goed gesprek gehad met de staf en de mensen binnen PSV. Het is mooi om terug te zijn en een nieuwe start te maken. Het is een goed gesprek geweest." Dinsdag speelt PSV tegen FC Basel.

"Als het er echt om gaat, zullen we er staan", verzekert Lammers. "Vandaag speelden we heel slordig en gehaast. De tweede helft moeten we meenemen naar volgende week. De voorbereiding zegt niet altijd alles." In de voorbereiding speelt Lammers vooralsnog achter de spits.

"Ik denk dat ik nog steeds wel spits ben. Maar ik wordt nu in een andere rol gebruikt. Met mijn voetballend vermogen hoop ik van waarde te kunnen zijn. Dat is ook een van mijn kwaliteiten. Het is wel even nieuw voor mij. Maar het is ook een positie waar ik mijn kwaliteiten kan benutten. Vorig jaar had ik met Michel Vlap ook iemand met wie ik veel afwisselde", besluit Lammers.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Jul 2019 om 19:49
    Misschien had PSV beter Vlap kunnen kopen, om zo de tandem in stand te houden. Tot nog toe zie ik weinig van z,'n zogenaamde voetballende vermogen bij Psv terug.