''De jongens die volgens de fans iets fout hebben gedaan, worden gepakt''

( 0 reacties)
''De jongens die volgens de fans iets fout hebben gedaan, worden gepakt''

Andries Noppert is na één jaar alweer vertrokken bij het Italiaanse Foggia. De voormalig doelman (25) van SC Heerenveen moest maandenlang wachten op zijn salaris en beleefde een rotseizoen met de club in de Serie B.

"Wat ik ik in een jaar heb meegemaakt bij Foggia, beleven andere mensen in hun hele leven niet", begint Noppert in de Leeuwarder Courant. "Ik kan er een boek over schrijven. Gelukkig ben ik er uiteindelijk sterk van geworden. Ik weet goed hoe ik voor mezelf moet opkomen."

"In de Serie B geldt voor clubs dat ze maximaal 150.000 euro aan salaris mogen betalen. Maar er zijn clubs die meer betalen. Ze nemen de boete dan voor lief. Foggia is een van die clubs." Ook werd een auto van een teamgenoot in de fik gezet door boze supporters.

"Ik heb niks fout gedaan. De jongens die dat volgens de fans wel hebben gedaan, worden gepakt", vervolgt Noppert, die snel een nieuwe club hoopt te vinden. "Ik ben overtuigd van mijn kwaliteiten. Maar ik moet vertrouwen krijgen van de trainer. Ik heb wedstrijden nodig."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 19 oktober 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›