Update: SC Heerenveen maakt tussenstand kaartverkoop ADO-thuis bekend Halilovic legt uit: ''Ik heb hem gezegd dat ik meer moet spelen'' Veerman kritisch over vooroordelen: ''Dat slaat nergens op'' ''Prima als SC Heerenveen ergens in het linkerrijtje eindigt'' ''Heb geïnformeerd naar Botman, maar bleek financieel onhaalbaar''

FOTO | De Roon dankt Crouch: ''Ik koester onze foto's samen''

( 1 reacties)
FOTO | De Roon dankt Crouch: ''Ik koester onze foto's samen''

Peter Crouch zet een punt achter zijn loopbaan. De 38-jarige spits gaat niet meer op zoek naar een nieuwe club. Iets wat ook oud-Heerenvener Marten de Roon is opgevallen.

"Gefeliciteerd met de mooie carrière Peter Crouch", schrijft De Roon op Twitter. "Hoewel we niet veel tegen elkaar speelden, koester ik onze foto's samen." De tweet is met een knipoog, want op de foto is het gezicht van de boomlange Crouch naast De Roon, die destijds bij Middlesbrough speelde, niet te zien.

Crouch heeft een imposante loopbaan achter de rug. "Als je me had verteld dat ik 42 interlands voor Engeland zou spelen, met Liverpool in finales had gestaan en Tottenham Hotspur naar de Champions League zou koppen, had ik je laten opsluiten. Ik heb de tijd van mijn leven gehad", zegt Crouch tegenover de Daily Mail.

De 2,01 meter lange Crouch debuteerde bij het kleine Dulwich Hamlet als prof en speelde achtereenvolgens voor het Zweedse IFK Hässleholm, Queens Park Rangers, Portsmouth, Aston Villa, Norwich City, Southampton, Liverpool, Tottenham Hotspur, Stoke City en Burnley. Hij kwam tot ruim 450 Premier League-duels.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Jul 2019 om 17:39
    Humor.
zaterdag 22 februari 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›