'Spannende fase' voor SC Heerenveen: ''Drie serieuze kandidaten'' Dreyer keek raar op: ''Ik weet nu dat het 'different' betekent'' Roozemond krabbelt terug: ''Misschien moeten we er van afwijken'' Botman door Eredivisie opgenomen in Elftal van de Maand Dreyer: ''Dan ga ik mijn situatie bespreken met de beide clubs''

Schmidt: ''Ergens ver weg is niet mijn eerste optie, maar zeg nooit nooit''

( 0 reacties)
Schmidt: ''Ergens ver weg is niet mijn eerste optie, maar zeg nooit nooit''

Na bijna vijftien seizoenen (inclusief jeugdopleiding) neemt Doke Schmidt deze zomer definitief afscheid van zijn SC Heerenveen. De 27-jarige Fries staat open voor een buitenlands avontuur maar blijft het liefste in de vaderlandse Eredivisie actief.

"Ik ben sinds kort na een lange relatie weer vrijgezel, dus dat maakt het wel makkelijker. Je zou me dus overal kunnen verwachten, maar het liefst blijf ik in de Eredivisie actief of ga ik een mooi avontuur aan in het buitenland", vertelt Schmidt in de nieuwste uitgave van FeanFan Magazine. "Ergens ver weg in bijvoorbeeld in de zandbak is niet mijn eerste optie, maar zeg nooit nooit."

"Na het seizoen ga ik het allemaal met mijn zaakwaarnemer bekijken", vervolgt de geboren Heerenvener, die de afgelopen weken al meerdere malen aan Go Ahead Eagles is gelinkt. En wellicht keert Schmidt op een gegeven moment wel weer terug in het Abe Lenstra Stadion, bijvoorbeeld als fysiotherapeut. "Erik ten Voorde is hierin mijn voorbeeld."

"Toen ik in de D'tjes zat, was hij mijn trainer, dus ik ken hem ook al jaren. Hij grapt ook altijd dat ik de poten onder zijn stoel aan het wegzagen ben", lacht Schmidt tot besluit. De afgelopen weken werd hij meerdere malen in verband gebracht met Go Ahead Eagles, maar de transfervrije verdediger heeft nog nergens getekend.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›