''De deur is voor Van der Velde en De Haan nooit dichtgegaan''

( 4 reacties)
''De deur is voor Van der Velde en De Haan nooit dichtgegaan''

Riemer van der Velde en Foppe de Haan trokken eerder dit kalenderjaar hun handen af van SC Heerenveen. Technisch manager Gerry Hamstra vindt het jammer dan de clubiconen niet meer aan Heerenveen verbonden zijn.

"Daar kan ik heel simpel in zijn", zegt Hamstra bij De Tafel van Kees. "Ik heb contact met Riemer en Foppe en dat zijn gewoon persoonlijke gesprekken. Bij de gesprekken met de directie ben ik niet geweest. Hoe ik er zelf over denk? Ik denk dat Riemer en Foppe tot in de lengte van dagen een rol kunnen vertolken."

"Het zou toch fantastisch zijn dat mensen met zoveel ervaring een rol vertolken?", vervolgt Hamstra met duidelijke bewoording. "Foppe heb ik hartstikke hoog zitten. Die deur is bij mij nooit dichtgegaan. Ik zou het nog toejuichen, alleen je moet wel altijd je eigen beslissing kunnen nemen. Dat lijkt me heel logisch."

Hamstra ziet een adviseursrol voor Van der Velde en De Haan wel zitten. "Niet op afstand, maar elke dag", is hij duidelijk. "We hebben bijvoorbeeld bij de jeugd weleens issues. Dan is het toch fantastisch dat Foppe met een jeugdtrainer of mij erbij zegt: Hoe kunnen we dingen aanpakken en verbeteren?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 15 May 2019 om 11:45
  De (compleet overbodige en niet relevante) reacties waarvan je wist dat ze zouden komen < 3
 • 15 May 2019 om 08:58
  @reinier1965 en fc hogerop : #doeslief
 • 15 May 2019 om 08:49
  Het verhaaltje is net als bij Cees wel goed, alleen praatjes vullen geen gaatjes. Wat heeft die CR nou daadwerkelijk gedaan de afgelopen maanden behalve continu in de media opduiken. Is er al een dikke hoofdsponsor binnengehengelt wat ontzettend belangrijk is voor de club. We gaan gewoon op de oude voet door blijkbaar.
 • 14 May 2019 om 22:28
  Ik ben er zeker van dat ook deze Hamstra nu ook weer leugens verteld ,net als Cees