''Verbeek bedingt altijd een boeteclausule van vijf ton''

3
''Verbeek bedingt altijd een boeteclausule van vijf ton''

Gertjan Verbeek lijkt de nieuwe trainer te worden van Adelaide United. Volgens Johan Derksen is de oud-trainer van SC Heerenveen helemaal klaar voor een Australisch avontuur.

"Gertjan zit goed in z'n vel en heeft heel veel zin in Australië", zegt Derksen bij Veronica Inside. "Als hij daar financieel uitkomt, dan gaat hij dat doen. Gertjan is met de onderhandelingen altijd nogal 'straight' en hij bedingt altijd, als hij ontslagen wordt, dat hij een boeteclausule van vijf ton meekrijgt."

Volgens Derksen heeft dat Verbeek geen windeieren gelegd. "Hij is nu een keer of zeven ontslagen. Van die vijf ton heeft hij steeds een huis gekocht, dus hij heeft nu een 'ontroerend goed-portefeuille' die grenst aan dat van Prins Bernhard junior", aldus de analist, die het wel jammer vindt dat Verbeek vertrekt uit Nederland.

"Jawel, maar ik kan ook voorstellen dat Nederlandse clubs wat huiverig voor hem zijn", geeft Derksen aan. "Hij heeft een beetje een eigenwijs imago. Als je avontuurlijk bent ingesteld, is Australië natuurlijk een mooi land om heen te gaan."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 May 2019 om 22:35
    Verbeek is altijd zeer loyaal en succesvol geweest bij Heerenveen. Ik mis het respect, of hebben jullie zijn periode niet meegemaakt en baseer je je mening enkel op zijn huidge media optredens?
  • 14 May 2019 om 20:48
    GJV is een gladjakker en een graaier.
  • 14 May 2019 om 20:20
    Bizar, zo "verdient" die vent een vermogen. Een garantie op falen.
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›