Oud-Heerenvener eerlijk: ''Ik sta niet open voor de Eerste Divisie''

2
Oud-Heerenvener eerlijk: ''Ik sta niet open voor de Eerste Divisie''

Mitchell te Vrede speelde een seizoen in het Abe Lenstra Stadion, maar daar wist de spits niet te overtuigen. Inmiddels speelt hij met NAC Breda en daar vecht hij tegen degradatie. 

Zondag verloor de oud-Heerenvener verloor van Fortuna Sittard, wat betekent dat degradatie weer een stap dichterbij is gekomen. "Het wordt zeer lastig nu. Deze moet je winnen, maar dat doe je niet. Dan wordt het wel heel lastig. Er zijn nog drie wedstrijden en ik zit vol met emotie, maar elk woord doet te kort", vertelt de spits aan Omroep Brabant

De club heeft een wonder nodig om degradatie naar de Keuken Kampioen Divisie te ontlopen. Te Vrede gaat sowieso niet mee degraderen, want zijn aflopende contract wordt niet verlengd. "Ik heb nog niks van de club gehoord. Ik zal dan verder moeten kijken. Als je niks hoort van een werkgever, hoef je er niet over na te denken. Dat is ook bij jou zo."

"Ik sta niet open voor de Eerste Divisie. Dat zeker niet. Maar nogmaals, ik heb niks gehoord van NAC", besluit Te Vrede, die dit seizoen tienmaal trefzeker was in 27 Eredivisieduels.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Apr 2019 om 12:14
    Kom maar niet terug!
  • 22 Apr 2019 om 11:49
    In de KKdivisie hoort hij thuis!
zaterdag 14 maart 2020
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›