''Dat Van Aken niet is gekomen, was de grootste teleurstelling''

( 0 reacties)
''Dat Van Aken niet is gekomen, was de grootste teleurstelling''

NAC Breda staat op de laatste plek in de Eredivisie. De Parel van het Zuiden wilde zich in de winterstop dan ook graag versterken, maar dat bleek een moeilijke klus.

"We hadden een budget voor vier spelers: centrale verdediger, linksback, creatieve middenvelder en een linkeraanvaller", laat Pierre van Hooijdonk, lid van het technisch hart, weten aan BN DeStem. "Wat gebeurt er? Rechtsback Sporkslede valt weg, terwijl Van Anholt op dat moment geen zekerheid is vanwege zijn blessureverleden. Daarom is Karami voor een half jaar gehuurd."

Alex Gersbach, Ramon Pascal Lunqvsit en Sullay Kaikai werden de andere versterkingen. "Drie goede spelers die voor de korte en lange termijn zijn vastgelegd. We hadden alles, behalve een centrale verdediger", aldus Van Hooijdonk, die weet dat NAC Breda graag een oud-speler van SC Heerenveen wilde.

"Dat moest Joost van Aken worden", verklapt Van Hooijdonk. "Dat hij niet is gekomen, was de grootste teleurstelling. Maar goed, dat spel van wachten, praten, weer wachten hoort erbij. In de tussentijd verdwijnt het een en ander." Uiteindelijk werd Dorian Dervite gehuurd van Charleroi.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!