'Spannende fase' voor SC Heerenveen: ''Drie serieuze kandidaten'' Dreyer keek raar op: ''Ik weet nu dat het 'different' betekent'' Roozemond krabbelt terug: ''Misschien moeten we er van afwijken'' Botman door Eredivisie opgenomen in Elftal van de Maand Dreyer: ''Dan ga ik mijn situatie bespreken met de beide clubs''

Klompe geniet bij Harkemase Boys: ''Ik heb al veel bijgeleerd''

( 1 reacties)
Klompe geniet bij Harkemase Boys: ''Ik heb al veel bijgeleerd''

Tieme Klompe staat dit seizoen voor de groep van amateurvereniging Harkemase Boys. De oud-speler van SC Heerenveen doet het uitstekend bij zijn nieuwe club. 

Harkemase Boys speelt in de derde divisie en de ploeg staat op dit moment vijfde. Dat is enorm knap, want de doelstelling was voorafgaand aan het seizoen handhaving. "Natuurlijk staan we er nu goed voor, maar onze doelstelling staat nog steeds overeind", vertelt hij in het Dagblad van het Noorden.  Hij was jarenlang assistent-trainer bij SC Heerenveen, maar nu mag hij zelf voor de groep staan en daar leert hij enorm veel van. 

"Hoewel we pas veertien wedstrijden onderweg zijn, heb ik al heel veel bijgeleerd. Het assistentschap is veiliger. Nu heb ik veel meer met het bestuur, de sponsoren en het publiek te maken." Hij werkt bij een amateurclub, maar dat zegt hem niet zo veel. "De naam is in het hele land bekend. Het is geen geheim dat ik ooit hoofdtrainer wil worden in het betaald voetbal. Maar ik kan iedereen deze stap enorm aanbevelen. Dankzij Harkemase Boys begrijp ik wat het is om hoofdtrainer te zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Dec 2018 om 10:36
    Ga zo door. Wie weet ooit weer bij ons aan de slag.
zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›