Johnsen: ''Ja, dit is een van de lastigste seizoenen uit mijn loopbaan''

( 4 reacties)
Johnsen: ''Ja, dit is een van de lastigste seizoenen uit mijn loopbaan''

Dennis Johnsen stond bij SC Heerenveen te boek als een groot talent, maar de 20-jarige vleugelaanvaller vertrok in de zomer van 2017 naar Ajax. Bij de club uit Amsterdam wacht hij echter nog altijd op zijn definitieve doorbraak. 

“Ja, dit is een van de lastigste seizoenen uit mijn loopbaan", erkent hij in gesprek met AjaxLife. "Ik hoop dat het zich volgend seizoen uitbetaalt. Mijn doel nu is om mee te gaan op trainingskamp naar Florida in de winterstop", aldus Johnsen, die in de zomer nog werd 'gepasseerd' voor het trainingskamp in Duitsland. 

“Dat was een teleurstelling, maar het werd me duidelijk dat de oplossing bij mezelf ligt en niet bij de coach", legt hij uit. "Ik besefte dat ik op en naast het veld moet leren leven als een prof. Als ik vervolgens goed speel, krijg ik vanzelf de kans. Tot op heden speel ik niet goed genoeg", besluit Johnsen zelfkritisch. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Dec 2018 om 12:01
  Was bij ons basisspeler geweest ondertussen. Na een goed begin bij Ajax valt hij nu ook wel wat verder terug. Niet een bijster slimme keuze geweest, vooraf overigens ook al niet en zeker niet achteraf.
 • 6 Dec 2018 om 20:30
  Wie?
 • 6 Dec 2018 om 19:16
  Kom maar terug dan.
 • 6 Dec 2018 om 17:14
  Ja, dat krijg je als je te snel hogerop wilt , dan loopt je carrière schade op.Was je bij ons gebleven dan had je denk ik wel minuten gemaakt en zou je langs de weg van de geleidelijkheid omhoog zijn geklommen , maar ja , die centjes he.
zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›