Van der Steen: ''Waren zeker geen verloren jaren voor mij bij Heerenveen''

( 0 reacties)
Van der Steen: ''Waren zeker geen verloren jaren voor mij bij Heerenveen''

Wouter van der Steen staat dit seizoen onder de lat bij FC Den Bosch. De 28-jarige doelman was de afgelopen twee seizoenen actief bij SC Heerenveen, waar hij niet veel in actie kwam.

"Ik heb de afgelopen twee seizoenen bij Heerenveen misschien niet veel gespeeld maar doordat het niveau daar zo veel hoger was dan ik tot dan toe gewend was, heb ik daar wel ontzettend veel geleerd en waren het dus zeker geen verloren jaren voor mij", vertelt Van der Steen op de officiële website van FC Den Bosch.

De sluitpost besloot toch te vertrekken. "Het was voor mij tijd om een nieuwe stap te maken", geeft hij aan. "Bij FC Den Bosch kom ik weer meer aan spelen toe en kan ik in de praktijk toepassen wat ik allemaal heb geleerd in de laatste jaren."

Dat laat hij de laatste weken zien. "In het begin van het seizoen was ik, net als het team, nog wat zoekende. Maar de laatste weken gaat het zowel met mijn prestaties als die van het elftal steeds beter. Ik ben momenteel best wel tevreden over mijn vorm maar ik weet dat het beter", aldus Van der Steen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›