Derksen ergert zich aan Lozano: ''Bij Heerenveen pikte het publiek dat niet''

( 1 reacties)
Derksen ergert zich aan Lozano: ''Bij Heerenveen pikte het publiek dat niet''

PSV-aanvaller Hirving Lozano wordt inmiddels niet meer alleen vanwege zijn goals gevreesd in de Eredivisie, maar ook om het aannaaien van kaarten. Johan Derksen herinnert zich nog dat SC Heerenveen in het verleden daar eens heel scherp op heeft gereageerd.

"Bij Heerenveen jaren geleden hadden ze een Joegoslaaf of iemand uit Oost-Europa gekocht", begint Derksen bij Veronica Inside. De voetbalanalist doelt daarbij eigenlijk op de Roemeen Florin Constantinovici, die in zijn eerste seizoen in een duel met MVV maar al te graag naar de grond ging. 

"Die ging ook liggen kermen om zo rode kaarten aan te naaien", vervolgt Derksen, die de reactie van de club prijzenswaardig vond. "Het publiek pikte dat niet en Riemer van der Velde heeft meteen ingegrepen om duidelijk te maken dat dat in Nederland niet getolereerd wordt."

Derksen zou graag zien dat PSV in het geval van Lozano - die blijkbaar al 39 keer betrokken was bij een kaart van een tegenstander - ook hard gaat ingrijpen. "Ik vind hem de meest gore matennaaier die er op de Nederlandse velden rondloopt. Het is een uitstekende voetballer, maar ik vind het een verschrikkelijk jong."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Nov 2018 om 19:44
    Kan die Derksen eens stoppen om onze club overal bij te halen?
dinsdag 23 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›