Reza: ''Als Heerenveen speelt, ga ik daar zeker voor zitten''

( 0 reacties)
Reza: ''Als Heerenveen speelt, ga ik daar zeker voor zitten''

Na twee seizoenen SC Heerenveen is Reza Ghoochannejhad afgelopen zomer neergestreken bij het Cypriotische APOEL Nicosia. De 31-jarige spits is inmiddels alweer enkele maanden weg uit Friesland, maar volgt zijn oude club nog op de voet.

Ook heeft hij nog regelmatig contact met zijn oude collega's. "Niet dagelijks, maar we hebben natuurlijk via WhatsApp nog heel veel contact met de Heerenveen-spelers. Ik spreek Doke (Schmidt, red.) weleens en Denzel Dumfries nog regelmatig. Maar ook andere jongens via social media, daar houdt je toch contact mee", vertelt Reza bij SC Heerenveen TV.

"Daarnaast volg ik natuurlijk nog alle wedstrijden. Ik kijk alle wedstrijden als wij zelf in elk geval geen wedstrijden hebben. Als Heerenveen moet spelen, dan ga ik daar zeker voor zitten, absoluut", aldus Reza, die een groot gedeelte van zijn jeugd bij SC Heerenveen speelde. "Ik heb natuurlijk nog interesse voor de club en ook omdat oude kameraden daar nog spelen. Het is altijd leuk om bij te houden."

Na vijf speelronden in de Cypriotische competitie lijkt Reza inmiddels een basisplek te hebben veroverd en maakte drie weken terug zijn eerste treffer voor APOEL. "De score is geopend en ik hoop heel veel goals te kunnen maken. Net zoals vooral mijn eerste jaar bij Heerenveen, daar ga ik wel voor."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›