''Ik heb het gevoel dat hij een gevalletje Anthony Lurling kan zijn''

2
''Ik heb het gevoel dat hij een gevalletje Anthony Lurling kan zijn''

Sam Larsson maakte de overstap van SC Heerenveen naar Feyenoord, maar van de frivole buitenspeler is weinig meer over in Rotterdam. Voetbalcommentator Emile Schelvis maakt zich zorgen over de Zweedse aanvaller. 

De aanvaller stond bij Heerenveen bekend als een trucendoos die het publiek op de banken kreeg, maar in De Kuip is dat nog weinig gelukt. Toch zag Schelvis dat Larsson in de tweede helft van de Johan Cruijff Schaal iets meer uit zijn schulp kroop. "Ik zag hem iets meer proberen van waarde te willen zijn. Hij sloeg daarin ook Van Persie over, de laatste keer was dat niet de juiste beslissing."

"Hij toonde eindelijk een beetje bravoure in wat hij kan betekenen voor Feyenoord'', vertelt Schelvis bij RTV Rijnmond. Hoewel Larsson de tweede helft redelijk speelde, is de commentator van Ziggo Sport nog niet overtuigd. "Ik heb soms ook het gevoel dat hij een gevalletje Anthony Lurling kan zijn."

Tussen beide vleugelspelers zijn meerdere gelijkenissen. Lurling kwam namelijk, net als Larsson, via het Abe Lenstra Stadion in De Kuip terecht. Hij kon niet met de druk van het Legioen omgaan en mislukte volledig in Rotterdam. 

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Aug 2018 om 14:57
  • Quote van
   Deze quote is verwijderd.
  Zou er maar niet aan beginnen ;)
 • 7 Aug 2018 om 08:31
  Is toch voorspeld ? "Dit soort karakters" is gedoemd tot mislukken.Zie hier !
Friday 13 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›